BÜKREŞ, 12 Mayıs (Xinhua) -- Romanya'nın başkenti Bükreş'te hafta sonu düzenlenen ve iki gün süren kedi güzellik yarışmasına yaklaşık 50 cinsten 200 kedi katıldı.

Romanya'nın başkenti Bükreş'te düzenlenen Uluslararası Sofisticat İlkbahar Kedi Gösterisi'ne katılan bir British Shorthair kedisi, 11 Mayıs 2024. (Fotoğraf: Cristian Cristel/Xinhua)

Romanya'nın başkenti Bükreş'te düzenlenen Uluslararası Sofisticat İlkbahar Kedi Gösterisi'ne katılan bir Sphynx kedisi, 11 Mayıs 2024. (Fotoğraf: Cristian Cristel/Xinhua)

Romanya'nın başkenti Bükreş'te düzenlenen Uluslararası Sofisticat İlkbahar Kedi Gösterisi'ne katılan bir Maine Coon kedisi, 11 Mayıs 2024. (Fotoğraf: Cristian Cristel/Xinhua)

İsrailliler Gazze'de ateşkes ve rehinelerin serbest bırakılması protesto düzenledi İsrailliler Gazze'de ateşkes ve rehinelerin serbest bırakılması protesto düzenledi

Romanya'nın başkenti Bükreş'te düzenlenen Uluslararası Sofisticat İlkbahar Kedi Gösterisi'ne katılan bir Habeş kedisi, 11 Mayıs 2024. (Fotoğraf: Cristian Cristel/Xinhua)

Editör: Şeymanur Erbay