BAJAUR, 8 Ocak (Xinhua) -- Pakistan'daki kurtarma görevlileri ve polis yetkilileri, Pazartesi günü ülkenin kuzeybatısındaki Hayber Pahtunhva eyaletinde bir polis aracının yakınında patlayan bomba nedeniyle 6 polisin hayatını kaybettiğini, en az 22 polisin ise yaralandığını bildirdi.

1-389Cep telefonuyla çekilen fotoğrafta, Pakistan'ın kuzeybatısındaki Hayber Pahtunhva eyaletinin Bajaur bölgesindeki patlama alanı görülüyor, 8 Ocak 2024. (Fotoğraf: Str/Xinhua)

2-360Cep telefonuyla çekilen fotoğrafta, Pakistan'ın kuzeybatısındaki Hayber Pahtunhva eyaletinin Bajaur bölgesindeki patlama alanı görülüyor, 8 Ocak 2024. (Fotoğraf: Str/Xinhua)

Çin Cumhurbaşkanı Yardımcısı, Olimpiyatlara katılacak Çinli sporcularla bir araya geldi Çin Cumhurbaşkanı Yardımcısı, Olimpiyatlara katılacak Çinli sporcularla bir araya geldi

3-330Cep telefonuyla çekilen fotoğrafta, Pakistan'ın kuzeybatısındaki Hayber Pahtunhva eyaletinin Bajaur bölgesindeki patlama alanında yaralı bir adamı ambulansa nakleden kurtarma görevlileri görülüyor, 8 Ocak 2024. (Fotoğraf: Str/Xinhua)

4-250Cep telefonuyla çekilen fotoğrafta, Pakistan'ın kuzeybatısındaki Hayber Pahtunhva eyaletinin Bajaur bölgesindeki patlama alanında yaralı bir adamı ambulansa nakleden kurtarma görevlileri görülüyor, 8 Ocak 2024. (Fotoğraf: Str/Xinhua)

Editör: Şeymanur Erbay