KUALA LUMPUR, 8 Ocak (Xinhua) -- Malezya'nın Selangor eyaletine bağlı Kelang kentindeki bir alışveriş merkezinde Pazar günü ejderha dansı gösterisi düzenlendi. Şans getirdiğine inanılan ve 2024'te yaklaşan Ejderha Yılı'nı karşılamak üzere düzenlenen gösteride kullanılan 118 ejderha maketi renkli görüntülere sahne oldu. 

Çin Dışişleri Bakanı Wang Yi, Laos'ta İngiltere Dışişleri Bakanı ile bir araya geldi Çin Dışişleri Bakanı Wang Yi, Laos'ta İngiltere Dışişleri Bakanı ile bir araya geldi

Malezya'nın Selangor eyaletinin Kelang kentindeki bir alışveriş merkezinde ejderha dansı sergileyen bir dansçı, 7 Ocak 2024. (Fotoğraf: Cheng Yiheng/Xinhua)

Malezya'nın Selangor eyaletinin Kelang kentindeki bir alışveriş merkezinde sahnelenen ejderha dansı gösterisi, 7 Ocak 2024. (Fotoğraf: Cheng Yiheng/Xinhua)

Malezya'nın Selangor eyaletinin Kelang kentindeki bir alışveriş merkezinde grup fotoğrafı çektiren ejderha dansçıları, 7 Ocak 2024. (Fotoğraf: Cheng Yiheng/Xinhua)

Malezya'nın Selangor eyaletinin Kelang kentindeki bir alışveriş merkezinde şans getirdiğine inanılan ejderha maketine kaligrafi fırçasıyla son rötuşları yapan bir ziyaretçi, 7 Ocak 2024. (Fotoğraf: Cheng Yiheng/Xinhua) 

Editör: Şeymanur Erbay