Çin Dışişleri Bakanı Wang Yi, Laos'ta İngiliz mevkidaşı Lammy ile görüştü Çin Dışişleri Bakanı Wang Yi, Laos'ta İngiliz mevkidaşı Lammy ile görüştü

MORİGAON, 8 Ocak (Xinhua) -- Hindistan'ın kuzeydoğusundaki Assam eyaletine bağlı Morigaon bölgesinde bulunan Pobitora Doğal Hayatı Koruma Alanı, doğa severler ve yaban hayatı meraklıları için bir cennet. Koruma alanı tek boynuzlu gergedanlar, kara boyunlu leylekler ve farklı göçmen kuşlar gibi çok çeşitli flora ve faunaya ev sahipliği yapıyor.

Hindistan'ın kuzeydoğusundaki Assam eyaletinin Morigaon bölgesinde bulunan Pobitora Doğal Hayatı Koruma Alanı'nda yiyecek arayan bir kuş, 7 Ocak 2024. (Fotoğraf: Str/Xinhua)

Hindistan'ın kuzeydoğusundaki Assam eyaletinin Morigaon bölgesindeki Pobitora Yaban Hayatı Koruma Alanı'nda görüntülenen göçmen kuşlar, 7 Ocak 2024. (Fotoğraf: Str/Xinhua)

Hindistan'ın kuzeydoğusundaki Assam eyaletinin Morigaon bölgesinde bulunan Pobitora Doğal Hayatı Koruma Alanı'ndaki tek boynuzlu gergedan ve yavrusu, 7 Ocak 2024. (Fotoğraf: Str/Xinhua)

Hindistan'ın kuzeydoğusundaki Assam eyaletinin Morigaon bölgesinde bulunan Pobitora Doğal Hayatı Koruma Alanı'ndaki göçmen kuşlar, 7 Ocak 2024. (Fotoğraf: Str/Xinhua)

Hindistan'ın kuzeydoğusundaki Assam eyaletinin Morigaon bölgesinde bulunan Pobitora Doğal Hayatı Koruma Alanı'nda balık yiyen kara boyunlu leylek, 7 Ocak 2024. (Fotoğraf: Str/Xinhua) 

Editör: Şeymanur Erbay