Çin Dışişleri Bakanı Wang Yi, Laos'ta İngiltere Dışişleri Bakanı ile bir araya geldi Çin Dışişleri Bakanı Wang Yi, Laos'ta İngiltere Dışişleri Bakanı ile bir araya geldi

KUALA LUMPUR, 2 Nisan (Xinhua) -- Malezya'nın başkenti Kuala Lumpur'da Ramazan ayında kurulan pazarlardaki hareketlilik görülmeye değer. Ramazan boyunca iftar saatinden önce lezzetli yiyecekler satın alan kalabalıklara karışmak ise sıra dışı bir deneyim sunuyor.

Malezya'nın başkenti Kuala Lumpur'da Ramazan ayında kurulan bir pazarda yiyecek satın alan insanlar, 1 Nisan 2024. (Fotoğraf: Cheng Yiheng/Xinhua)

Malezya'nın başkenti Kuala Lumpur'da Ramazan ayında kurulan bir pazarda yürüyen insanlar, 1 Nisan 2024. (Fotoğraf: Cheng Yiheng/Xinhua)

Malezya'nın başkenti Kuala Lumpur'da Ramazan ayında kurulan bir pazardaki satıcılar, 1 Nisan 2024. (Fotoğraf: Cheng Yiheng/Xinhua)

Malezya'nın başkenti Kuala Lumpur'da Ramazan ayında kurulan bir pazarda mal indiren satıcılar, 1 Nisan 2024. (Fotoğraf: Cheng Yiheng/Xinhua)

Malezya'nın başkenti Kuala Lumpur'da Ramazan ayında kurulan bir pazarda alışveriş yapan insanlar, 1 Nisan 2024. (Fotoğraf: Cheng Yiheng/Xinhua)

Editör: Şeymanur Erbay