VANCOUVER, 2 Ocak (Xinhua) -- Kanada'nın British Columbia eyaletinde bulunan Vancouver kentinde 104 yıldır Kutup Ayısı Yüzme etkinliği düzenleniyor. Etkinlik kapsamında insanlar her yılın ilk gününde yeni yıla başlangıç için kendilerini İngiliz Körfezi'nin soğuk sularına bırakıyor. Etkinlik bu yıl da renkli görüntülere sahne oldu.

1-367Kanada'nın British Columbia eyaletine bağlı Vancouver'daki İngiliz Körfezi'nde 104. Kutup Ayısı Yüzme etkinliğine katılan bir kişi, 1 Ocak 2024. (Fotoğraf: Liang Sen/Xinhua)

2-339Kanada'nın British Columbia eyaletine bağlı Vancouver'daki İngiliz Körfezi'nde 104. Kutup Ayısı Yüzme etkinliğine katılan flamingo kostümü giymiş bir kişi, 1 Ocak 2024. (Fotoğraf: Liang Sen/Xinhua)

Çin Dışişleri Bakanı, Laos'ta Norveçli mevkidaşı ile bir araya geldi Çin Dışişleri Bakanı, Laos'ta Norveçli mevkidaşı ile bir araya geldi

3-311Kanada'nın British Columbia eyaletine bağlı Vancouver'daki İngiliz Körfezi'nde 104. Kutup Ayısı Yüzme etkinliğinde denize doğru koşan insanlar, 1 Ocak 2024. (Fotoğraf: Liang Sen/Xinhua) 

Editör: Şeymanur Erbay