İŞİKAWA, 2 Ocak (Xinhua) -- Japonya'nın ulusal Kyodo haber ajansının yerel yetkililere dayandırdığı habere göre, ülkenin orta kesimi ve civarını sarsan bir dizi güçlü depremde hayatını kaybedenlerin sayısı 30'a yükseldi.  Depremin etkili olduğu İşikawa eyaletinin Hakui kentindeki süpermarketlerde rafların boşaldığı görüldü.

1-363Japonya'nın İşikawa eyaletinin Hakui kentindeki bir süpermarkette neredeyse bomboş kalan yiyecek rafları, 2 Ocak 2024. (Fotoğraf: Zhang Xiaoyu/Xinhua)

2-335Japonya'nın İşikawa eyaletinin Hakui kentindeki bir süpermarkette neredeyse bomboş kalan yiyecek rafı, 2 Ocak 2024. (Fotoğraf: Zhang Xiaoyu/Xinhua)

Çin Dışişleri Bakanı Wang Yi, Laos'ta İngiliz mevkidaşı Lammy ile görüştü Çin Dışişleri Bakanı Wang Yi, Laos'ta İngiliz mevkidaşı Lammy ile görüştü

3-307Japonya'nın İşikawa eyaletinin Hakui kentindeki bir süpermarkette neredeyse bomboş kalan içecek rafı, 2 Ocak 2024. (Fotoğraf: Zhang Xiaoyu/Xinhua)

4-232Japonya'nın İşikawa eyaletinin Hakui kentindeki bir süpermarkette boş bir içecek rafı, 2 Ocak 2024. (Fotoğraf: Zhang Xiaoyu/Xinhua) 

Editör: Şeymanur Erbay