GAZZE, 5 Ocak (Xinhua) -- Gazze merkezli Sağlık Bakanlığı Perşembe günü, 7 Ekim 2023 tarihinden bu yana İsrail'in Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda ölen Filistinlilerin sayısının 22.438'e yükseldiğini söyledi.

1-384Gazze Şeridi'nin güneyindeki Han Yunus kentinde İsrail saldırılarında yıkılan binaların enkazı arasında yürüyen bir kişi, 4 Ocak 2024. (Fotoğraf: Rizek Abdeljawad/Xinhua)

2-355Gazze Şeridi'nin güneyindeki Han Yunus kentinde İsrail saldırılarında yıkılan binaların enkazı arasında yürüyen bir kişi, 4 Ocak 2024. (Fotoğraf: Rizek Abdeljawad/Xinhua)

3-327Gazze Şeridi'nin güneyindeki Han Yunus kentinde İsrail saldırılarında yıkılan binaların enkazı arasında yürüyen insanlar, 4 Ocak 2024. (Fotoğraf: Rizek Abdeljawad/Xinhua)

Gazze Şeridi'nin güneyindeki Han Yunus kentinde İsrail saldırılarında yıkılan binaların enkazı arasında yürüyen bir kişi, 4 Ocak 2024. (Fotoğraf: Rizek Abdeljawad/Xinhua)

Çin Dışişleri Bakanı, Laos'ta Norveçli mevkidaşı ile bir araya geldi Çin Dışişleri Bakanı, Laos'ta Norveçli mevkidaşı ile bir araya geldi

Editör: Şeymanur Erbay