RAMADİ, 5 Haziran (Xinhua) -- Irak, kuşatma altındaki Filistinlilere yardım etmek amacıyla Salı günü Gazze Şeridi'ne gıda ve tıbbi yardım malzemeleri taşıyan bir tır konvoyu gönderdi. Irak Kızılay Derneği Afet Yönetim Departmanı Müdürü Ahmed Abdul Amir, 500 ton gıda ve tıbbi malzeme yüklü 35 tırın Gazze'ye doğru yola çıktığını söyledi.

Çin Cumhurbaşkanı Yardımcısı, Olimpiyatlara katılacak Çinli sporcularla bir araya geldi Çin Cumhurbaşkanı Yardımcısı, Olimpiyatlara katılacak Çinli sporcularla bir araya geldi

Irak'ın Anbar eyaletine bağlı Ramadi kentinde, Gazze Şeridi'ne gönderilecek gıda ve tıbbi yardım malzemelerini taşıyan tır konvoyunun yanından geçen Irak Kızılay Derneği çalışanı, 4 Haziran 2024. (Fotoğraf: Khalil Dawood/Xinhua)

Irak'ın Anbar eyaletine bağlı Ramadi kentinde, Gazze Şeridi'ne gönderilecek gıda ve tıbbi yardım malzemelerini taşıyan tır konvoyuna el sallayan Irak Kızılay Derneği çalışanları, 4 Haziran 2024. (Fotoğraf: Khalil Dawood/Xinhua)

Irak'ın Anbar eyaletine bağlı Ramadi kentinde, Gazze Şeridi'ne gönderilecek gıda ve tıbbi yardım malzemelerini taşıyan tır konvoyu, 4 Haziran 2024. (Fotoğraf: Khalil Dawood/Xinhua)

Irak'ın Anbar eyaletine bağlı Ramadi kentinde, Gazze Şeridi'ne gönderilecek gıda ve tıbbi yardım malzemelerini taşıyan tır konvoyunun önünde duran Irak Kızılay Derneği çalışanı, 4 Haziran 2024. (Fotoğraf: Khalil Dawood/Xinhua) 

Editör: Şeymanur Erbay