YENİ DELHİ, 27 Mayıs (Xinhua) -- Delhi İtfaiye Hizmetleri'nden bir yetkilinin Pazar günü Xinhua'ya yaptığı açıklamaya göre, Cumartesi gecesi geç saatlerde Yeni Delhi'nin doğusundaki Vivek Vihar bölgesinde bulunan bir bebek bakım merkezinde çıkan yangında en az 7 yenidoğan hayatını kaybederken, 5 yenidoğan ise yaralandı.

Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'nin doğusundaki Vivek Vihar bölgesinde bulunan bir bebek bakım merkezinde çıkan yangında yenidoğan bebekleri kurtaran insanlar, 26 Mayıs 2024. (Fotoğraf: UNI/Xinhua aracılığıyla)

Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'nin doğusundaki Vivek Vihar bölgesinde bulunan bir bebek bakım merkezinde yangının çıktığı alanda çalışan bir itfaiye görevlisi, 26 Mayıs 2024. (Fotoğraf: UNI/Xinhua aracılığıyla)

Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'nin doğusundaki Vivek Vihar bölgesinde bir bebek bakım merkezinde çıkan yangın, 26 Mayıs 2024. (Fotoğraf: UNI/Xinhua aracılığıyla)

Çin Cumhurbaşkanı Yardımcısı, Olimpiyatlara katılacak Çinli sporcularla bir araya geldi Çin Cumhurbaşkanı Yardımcısı, Olimpiyatlara katılacak Çinli sporcularla bir araya geldi

Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'nin doğusundaki Vivek Vihar bölgesinde yangında küle dönen bebek bakım merkezi, 26 Mayıs 2024. (Fotoğraf: Str/Xinhua)

Editör: Şeymanur Erbay