Çince Haberleri

çince haberleri ve güncel çince gelişmeleri, çince ile ilgili tüm video, çince fotoğrafları ve çince haberleri Lotus News sitemizde


Çin
Genel

Türk Çin Kültür Derneği tarafından, Şehit Mehmet Güder Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde Çince’nin önemi ve kariyere etkisi konulu konferans gerçekleştirildi.

Genel

Türk Çin Kültür Derneği tarafından, Çince dil eğitimi alan Heybeliada Anadolu Lisesi öğrencilerine “Çince’nin Kariyere Etkisi” konulu seminer düzenlendi.

Genel

Türkiye’de Çin edebiyatına ve Çince eserler olan ilgi Cumhuriyet’in erken döneminde yapılan çevirilerle başlamıştır. Bu ilk dönemin ardından Çin edebiyatı...

Genel

Türk-Çin Kültür Derneği Kurumsal İlişkiler Direktörü Elif Pervane'nin, "Türk Kadınının Çin'deki Kültür Yolculuğu: Efsaneleri Ortadan Kaldırmak ve Sıcaklığı Kucaklamak" başlıklı...

Çin
Çin
Genel

Çin Ankara Büyükelçiliği’nin ev sahipliğinde ODTÜ Konfüçyüs Enstitüsü tarafından düzenlenen toplantıda Türkiye’de Çince Eğitim veren kurumlar bir araya geldiler.

Çin

İSTANBUL, 21 Nisan (Xinhua) -- Yüzyılın başından bu yana, İstanbul ve Ankara'daki Çince dil kurslarına artan sayıda Türk akın ediyor.

Genel

Çin’in son yıllarda Türkiye’de yaptığı yatırımlar Üniversite adayı Türk gençlerinin yönünü Çin Üniversitelerine çevirdi.

Çin
Çin