Türk Çin Kültür Derneği öncülüğünde düzenlenen, Çince’nin önemi ve kariyere etkisini konu alan etkinlik Şehit Mehmet Güder Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde gerçekleştirildi. Serdar Güllüer’in konuşmacı olduğu etkinliğe lisenin müdürü Beklan Emre Özdemir, Türk Çin Kültür Derneği Başkan Yardımcısı Mustafa Karslı ve lisenin öğrencileri katıldı. 

Msg1237412520 5923

Etkinliğin konuşmacısı Serdar Güllüer, Türk Çin Kültür Derneği’ne katıldığı ilk zamandan bugüne kadar Çince’nin kariyerine katkısından bahsederek, Çinli firmalarda yaptığı yöneticilik, tercümanlık gibi tecrübelerini öğrencilere anlattı.  

Dünyanın Tek Turi̇zm Kari̇katürleri̇ Yarışması’nda Ödüller Veri̇ldi Dünyanın Tek Turi̇zm Kari̇katürleri̇ Yarışması’nda Ödüller Veri̇ldi

Öğrencilerin Çince öğrenme yolunda kafalarına takılan soruları cevaplayan Güllüer’e öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. 

Msg1237412520 5953

Eğlenceli ve sohbet havasında geçen etkinlikte, hem Çin’de eğitimin hem de Çince’nin gelecekte kariyer yolculuğunda sağlayacağı faydalar öğrencilere aktarıldı. 

Okulun müdürü Beklan Emre Özdemir, böyle bir etkinliğin okullarında düzenlenmesi sebebiyle Türk Çin Kültür Derneği ve Serdar Güllüer’e teşekkür etti. 

Msg1237412520 5955

Editör: Mustafa Karslı