HONG KONG, 1 Ocak (Xinhua) -- Asya Pasifik bölgesindeki ülkelerde yeni yıl için çok çeşitli ve renkli kutlamalar düzenlendi. Avustralya'daki görkemli havai fişek gösterilerinden Pakistan'daki göz kamaştırıcı ışık enstalasyonuna ve Endonezya'daki canlı ışık gösterisine kadar bölgenin dört bir yanındaki insanlar yeni yılı karşılamak için sevinç ve coşkuyla bir araya geldi.

Avustralya'nın Sidney kentinde yeni yılı kutlamak için atılan havai fişekler, 1 Ocak 2024. (Fotoğraf: Liang Youchang/Xinhua)

Libya, 700'den fazla kaçak göçmeni ülkelerine geri gönderdi Libya, 700'den fazla kaçak göçmeni ülkelerine geri gönderdi

Avustralya'nın Sidney kentinde yeni yılı kutlamak için atılan havai fişekler, 1 Ocak 2024. (Fotoğraf: Liang Youchang/Xinhua)

Pakistan'ın başkenti İslamabad'da yeni yıl için kurulan ışık enstalasyonunun önünde fotoğraf çekilen insanlar, 1 Ocak 2024. (Fotoğraf: Ahmad Kamal/Xinhua)

Pakistan'ın başkenti İslamabad'da yeni yıl için kurulan ışık enstalasyonunu inceleyen çocuklar, 30 Aralık 2023. (Fotoğraf: Ahmad Kamal/Xinhua)

Endonezya'nın başkenti Cakarta'daki General Sudirman Caddesi'nde yeni yılı kutlamak için düzenlenen fıskiye gösterisini izleyen insanlar, 31 Aralık 2023. (Fotoğraf: Zulkarnain/Xinhua)

Endonezya'nın başkenti Cakarta'daki General Sudirman Caddesi'nde yeni yılı kutlamak için düzenlenen drone gösterisini izleyen insanlar, 1 Ocak 2024. (Xinhua/Zulkarnain)

Editör: Şeymanur Erbay