Boğaziçi’nde Konfüçyüs Enstitüsü’nün kuruluş yıldönümü kutlandı Boğaziçi’nde Konfüçyüs Enstitüsü’nün kuruluş yıldönümü kutlandı

Büyükelçiliği Müsteşarı Meifen, T.C. Kültür Bakanlığı’ndan Tayfun Şener ve Yıldız Berkkan, Türkiye’nin birçok şehrinden katılım gösteren sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri kuruluşları hakkında bilgiler verdiler.
2-229

Çin'in Ankara Büyükelçiliği Müsteşarı Zhou Meifen forum öncesinde yaptığı açılış konuşmasında, Türk ve Çin medeniyetleri arasında değişim ve karşılıklı anlayışı teşvik edecek kültürel ve sportif faaliyetlerin düzenlenmesini ele almanın kendileri için anlamlı olduğunu belirterek, forumun çeşitli kurumlar arasında karşılıklı değişim ve iş birliğine vesile olmasını diledi.
1-252

Programın ikinci bölümünde davetliler Çin ve Türkiye arasındaki ilişkilerin geliştirilebilmesi konusundaki fikirlerini ifade ettiler. Programın kapanışında Konsolos Cong Song katılımcılara teşekkür ettiği bir konuşma yaptı. Daha sonra ise Tüm katılımcılar birlikte fotoğraf çekildiler. Foruma Türk Çin Kültür Derneği’ni temsilen Başkan İrfan Karslı ve Başkan Yardımcısı Mustafa Karslı katıldılar.

3-210

Editör: Mustafa Karslı