BÜKREŞ, 17 Aralık (Xinhua) -- Romanya'nın başkenti Bükreş'te "Cetatea lui Bucur" adlı kış gelenek ve görenekleri festivali düzenlendi.

İsrailliler Gazze'de ateşkes ve rehinelerin serbest bırakılması protesto düzenledi İsrailliler Gazze'de ateşkes ve rehinelerin serbest bırakılması protesto düzenledi

1-332Romanya'nın başkenti Bükreş'te düzenlenen "Cetatea lui Bucur" kış gelenek ve görenekleri festivali sırasında ayı dansı yapan geleneksel şarkı ve dans grubunun üyeleri, 16 Aralık 2023. (Fotoğraf: Cristian Cristel/Xinhua)

2-302Romanya'nın başkenti Bükreş'te düzenlenen "Cetatea lui Bucur" kış gelenek ve görenekleri festivali sırasında ayı dansı yapan geleneksel şarkı ve dans grubunun üyeleri, 16 Aralık 2023. (Fotoğraf: Cristian Cristel/Xinhua)

3-278Romanya'nın başkenti Bükreş'te düzenlenen "Cetatea lui Bucur" kış gelenek ve görenekleri festivali sırasında ayı dansı yapan geleneksel şarkı ve dans grubunun üyeleri, 16 Aralık 2023. (Fotoğraf: Cristian Cristel/Xinhua)

4-210Romanya'nın başkenti Bükreş'te düzenlenen "Cetatea lui Bucur" kış gelenek ve görenekleri festivali sırasında fotoğraf çekilen çocuklar ve geleneksel şarkı ve dans grubunun maskeli bir üyesi, 16 Aralık 2023. (Fotoğraf: Cristian Cristel/Xinhua)

Editör: Şeymanur Erbay