YENİ DELHİ, 30 Mayıs (Xinhua) -- Hindistan'da Remal Kasırgası'nın ardından fırtına ve yağış kaynaklı toprak kaymaları, Batı Bengal ve ülkenin kuzeydoğusundaki dört eyalette en az 32 kişinin ölümüne ve çok sayıda kişinin de yaralanmasına yol açtı.

Çin Dışişleri Bakanı Wang Yi, Laos'ta İngiltere Dışişleri Bakanı ile bir araya geldi Çin Dışişleri Bakanı Wang Yi, Laos'ta İngiltere Dışişleri Bakanı ile bir araya geldi

Hindistan'ın kuzeydoğusundaki Assam eyaletinin Nagaon bölgesinde Remal Kasırgası nedeniyle etkili olan şiddetli yağışların ardından sel sularının içinde duran bir kişi, 29 Mayıs 2024. (Fotoğraf: Str/Xinhua)

Hindistan'ın kuzeydoğusundaki Assam eyaletinin Nagaon bölgesinde Remal Kasırgası nedeniyle etkili olan yağışların ardından sel sularının içinde duran köylüler, 29 Mayıs 2024. (Fotoğraf: Str/Xinhua)

Hindistan'ın kuzeydoğusundaki Assam eyaletinin Nagaon bölgesinde Remal Kasırgası nedeniyle etkili olan şiddetli yağışların ardından sel sularının içinde çocuğunu taşıyan bir kişi, 29 Mayıs 2024. (Fotoğraf: Str/Xinhua)

Hindistan'ın kuzeydoğusundaki Assam eyaletinin Nagaon bölgesinde Remal Kasırgası nedeniyle etkili olan şiddetli yağışların ardından yıkılmış bir köprüyü inceleyen köylüler, 29 Mayıs 2024. (Fotoğraf: Str/Xinhua)

Hindistan'ın kuzeydoğusundaki Assam eyaletinin Nagaon bölgesinde Remal Kasırgası nedeniyle etkili olan şiddetli yağışların ardından sular altında kalan bir köyde yüksek bir yere sığınan köylüler, 29 Mayıs 2024. (Fotoğraf: Str/Xinhua)

Hindistan'ın kuzeydoğusundaki Assam eyaletinin Nagaon bölgesinde Remal Kasırgası nedeniyle etkili olan şiddetli yağışların ardından suları durdurmaya çalışan köylüler, 29 Mayıs 2024. (Fotoğraf: Str/Xinhua)

Editör: Şeymanur Erbay