CİBALİYE MÜLTECİ KAMPI, 6 Haziran (Xinhua) -- Gazze'de sağlık yetkilileri, Ekim 2023'ten bu yana devam eden İsrail saldırılarında öldürülen Filistinlilerin sayısının 36.586'ya, yaralı sayısının ise 83.074'e ulaştığını duyurdu.

Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Cibaliye Mülteci Kampı'nda evlerinin enkazı üzerinde görülen Filistinliler, 5 Haziran 2024. (Fotoğraf: Mahmoud Zaki/Xinhua)

Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Cibaliye Mülteci Kampı'nda evlerinin enkazı üzerinde çocuğuna yemek yediren Filistinli bir kadın, 5 Haziran 2024. (Fotoğraf: Mahmoud Zaki/Xinhua)

İsrailliler Gazze'de ateşkes ve rehinelerin serbest bırakılması protesto düzenledi İsrailliler Gazze'de ateşkes ve rehinelerin serbest bırakılması protesto düzenledi

Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Cibaliye Mülteci Kampı'nda enkaz üzerinde yemek pişiren Filistinli bir adam, 5 Haziran 2024. (Fotoğraf: Mahmoud Zaki/Xinhua)

Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Cibaliye Mülteci Kampı'nda enkaz üzerinde oyuncağıyla oynayan Filistinli bir kız çocuğu, 5 Haziran 2024. (Fotoğraf: Mahmoud Zaki/Xinhua)

Editör: Şeymanur Erbay