İsrailliler Gazze'de ateşkes ve rehinelerin serbest bırakılması protesto düzenledi İsrailliler Gazze'de ateşkes ve rehinelerin serbest bırakılması protesto düzenledi

DEMAK, Endonezya, 4 Haziran (Xinhua) -- Endonezya'nın Orta Cava eyaletindeki Demak'a bağlı Timbulsloko köyünde yaşayanlar, denizin köylerini aşındırmasına rağmen hayatlarına iyimser bir şekilde devam ediyor. Deniz seviyesinin yükselmesi ve kara yüzeyinin çökmesi bazı köylerin deniz suyu ile çevrelenmesine neden oldu.

Endonezya'nın Orta Cava eyaletinde yer alan Demak'taki Timbulsloko köyünde suyla çevrili evininin önünü temizleyen bir adam, 3 Haziran 2024. (Fotoğraf: Bram Selo/Xinhua)

Endonezya'nın Orta Cava eyaletinde yer alan Demak'taki Timbulsloko köyünde suyla çevrili evlerinin önünde dinlenen adam ve çocuğu, 3 Haziran 2024. (Fotoğraf: Bram Selo/Xinhua)

Endonezya'nın Orta Cava eyaletinde yer alan Demak'taki Timbulsloko köyünde suyla çevrili bir yerleşim bölgesinin yakınında yürüyen bir kadın, 3 Haziran 2024. (Fotoğraf: Bram Selo/Xinhua)

Endonezya'nın Orta Cava eyaletinde yer alan Demak'taki Timbulsloko köyünde suyla çevrili bir yerleşim bölgesi, 3 Haziran 2024. (Fotoğraf: Bram Selo/Xinhua)

Endonezya'nın Orta Cava eyaletinde yer alan Demak'taki Timbulsloko köyünde suyla çevrili bir yerleşim bölgesinin yakınında oynayan çocuklar, 3 Haziran 2024. (Fotoğraf: Bram Selo/Xinhua)

Editör: Şeymanur Erbay