PARİS, 15 Aralık (Xinhua) -- Fransa'nın başkenti Paris'teki Jardin d'Acclimatation eğlence parkında gerçekleştirilmesi planlanan Ejderhalar ve Fenerler Festivali, 15 Aralık-25 Şubat tarihleri arasında halka açık olacak.

Fransa'nın başkenti Paris'teki Jardin d'Acclimatation eğlence parkında Ejderhalar ve Fenerler Festivali'nin ön gösterim turunda sergilenen fenerler, 14 Aralık 2023. (Fotoğraf: Gao Jing/Xinhua)

Fransa'nın başkenti Paris'teki Jardin d'Acclimatation eğlence parkında Ejderhalar ve Fenerler Festivali'nin ön gösterim turunda sergilenen fenerlerle fotoğraf çektiren bir kadın, 14 Aralık 2023. (Fotoğraf: Gao Jing/Xinhua)

Çin ve Güney Kore dışişleri bakanları Viyentiyan'da görüştü Çin ve Güney Kore dışişleri bakanları Viyentiyan'da görüştü

Fransa'nın başkenti Paris'teki Jardin d'Acclimatation eğlence parkında Ejderhalar ve Fenerler Festivali'nin ön gösterim turunda sergilenen fenerleri inceleyen bir çocuk, 14 Aralık 2023. (Fotoğraf: Gao Jing/Xinhua)

Fransa'nın başkenti Paris'teki Jardin d'Acclimatation eğlence parkında Ejderhalar ve Fenerler Festivali'nin ön gösterim turunu ziyaret eden insanlar, 14 Aralık 2023. (Fotoğraf: Gao Jing/Xinhua) 

Editör: Şeymanur Erbay