İSTANBUL, 17 Ocak (Xinhua) -- Çinli teknoloji devi Huawei, Salı günü İstanbul'da düzenlenen bir etkinlikte en son çıkardığı yenilikçi ürünlerini tanıttı.

İstanbul'da düzenlenen bir etkinlikte Huawei'nin yeni akıllı ofis ve ses ürünlerini deneyen ziyaretçiler, 16 Ocak 2024. (Fotoğraf: Safar Rajabov/Xinhua)

Çin Dışişleri Bakanı Wang Yi: Çin-Güney Kore ilişkileri bozulamaz Çin Dışişleri Bakanı Wang Yi: Çin-Güney Kore ilişkileri bozulamaz

İstanbul'da düzenlenen bir etkinlikte kağıt üzerine kalemle yazma deneyimi ve kağıt hissi veren okuma deneyimi sunan Huawei MatePad Air PaperMatte tablet kullanarak bir konuğun resmini çizen sanatçı, 16 Ocak 2024. (Fotoğraf: Safar Rajabov/Xinhua)

Çinli teknoloji devi Huawei'nin yeni akıllı ofis ve ses ürünleri İstanbul'da düzenlenen bir etkinlikte tanıtıldı, 16 Ocak 2024. (Fotoğraf: Safar Rajabov/Xinhua)

İstanbul'da düzenlenen bir etkinlikte kağıt üzerine kalemle yazma deneyimi ve kağıt hissi veren okuma deneyimi sunan Huawei MatePad Air PaperMatte tableti deneyen bir ziyaretçi, 16 Ocak 2024. (Fotoğraf: Safar Rajabov/Xinhua) 

Editör: Şeymanur Erbay