İSTANBUL, 17 Ocak (Xinhua) -- Çinli teknoloji devi Huawei, İstanbul'da düzenlenen bir etkinlikte en son çıkardığı yenilikçi ürünlerini tanıttı. Huawei'ye göre, "Creation of Beauty" (Güzelliğin Yaradılışı) temalı etkinlikte tanıtılan dört ürünün tamamı iş dünyasında yaratıcılığı artırmak üzere tasarlanmış olup, çeşitli ofis görevlerinin yüksek performansla gerçekleştirilmesine imkan veriyor. Xinhua'ya konuşan fotoğrafçı Adem Barış, özellikle hareket halindeyken konforlu bir dinleme deneyimi sunan C köprüsü tasarıma sahip Huawei FreeClip adlı kulaklıktan çok etkilendiğini söyledi.

Çin Cumhurbaşkanı Yardımcısı, Olimpiyatlara katılacak Çinli sporcularla bir araya geldi Çin Cumhurbaşkanı Yardımcısı, Olimpiyatlara katılacak Çinli sporcularla bir araya geldi

Barış, "Kulaktan düşmemesi ve son derece hafif olması, özellikle spor yapan kişiler için son derece önemli" dedi. Huawei'ye göre FreeClip, 10.000'i aşkın küresel insan kulağı verisi ve mikron düzeyinde ergonomik işçilikle tasarlanıp 25.000'den fazla güvenilirlik testinden geçti. Barış ayrıca kağıt üzerine kalemle yazma deneyimi ve kağıt hissi veren okuma deneyimi sunan Huawei MatePad Air PaperMatte tabletin işlevlerinden de övgüyle bahsetti. Huawei Tüketici Elektroniği Grubu Avrupa Başkanı Tian Wenhao, şirketin 2024'te daha yenilikçi, yaratıcı ve şık ürünler tasarlayıp üretmeye devam edeceğini belirtirken, Türkiye'nin Huawei için önemli bir pazar olduğunu vurguladı. Huawei Tüketici Elektroniği Grubu Avrupa'nın Türkiye Yöneticisi Yao Wenming, bilgisayar kategorisinde şirketin Türkiye vizyonunun, yüksek performanslı aşırı ince bilgisayarlarda bir numaralı marka haline gelmek olduğunu söyledi.

Editör: Şeymanur Erbay