HARBİN, 2 Ocak (Xinhua) -- Çin'in kuzeydoğusundaki Heilongjiang eyaletinin bol miktardaki buz ve kar kaynakları, eyaleti ülkedeki kış turizmi için en popüler noktalardan biri haline getirdi. Eyalet, yeni yıl tatili sırasında çok sayıda yerli ve yabancı turisti ağırladı.

Çin'in kuzeydoğusundaki Heilongjiang eyaletinin merkezi Harbin'de bulunan Harbin Buz ve Kar Dünyası'nı ziyaret eden insanlar, 1 Ocak 2024. (Fotoğraf: Xie Jianfei/Xinhua)

Çin'in kuzeydoğusundaki Heilongjiang eyaletinin merkezi Harbin'de bulunan Güneş Adası doğal alanını ziyaret eden turistler, 1 Ocak 2024. (Fotoğraf: Wang Jianwei/Xinhua)

Çin'in kuzeydoğusundaki Heilongjiang eyaletinin merkezi Harbin'de bulunan Harbin Buz ve Kar Dünyası'nı ziyaret eden turistler, 1 Ocak 2024. (Fotoğraf: Xie Jianfei/Xinhua)

Çin Dışişleri Bakanı Wang Yi, Laos'ta İngiltere Dışişleri Bakanı ile bir araya geldi Çin Dışişleri Bakanı Wang Yi, Laos'ta İngiltere Dışişleri Bakanı ile bir araya geldi

Havadan çekilen fotoğrafta, Çin'in kuzeydoğusundaki Heilongjiang eyaletinin merkezi Harbin'de bulunan dev kardan adamları ziyaret eden insanlar görülüyor, 1 Ocak 2024. (Fotoğraf: Zhang Tao/Xinhua)

Editör: Şeymanur Erbay