Xi, 6. Çin-Rusya Enerji İş Forumu'na kutlama mesajı gönderdi Xi, 6. Çin-Rusya Enerji İş Forumu'na kutlama mesajı gönderdi

BEİJİNG, 25 Ocak (Xinhua) -- Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping, Çarşamba günü resmi ziyaret için Çin'in başkenti Beijing'de bulunan Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev ile görüştü.
Çin Cumhurbaşkanı Xi, Özbek mevkidaşı ile görüştü2
Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping, Çin'in başkenti Beijing'deki Büyük Halk Salonu'nun Kuzey Salonu'nda Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev için bir karşılama töreni düzenledi, 24 Ocak 2024. (Fotoğraf: Yue Yuewei/Xinhua)
Çin Cumhurbaşkanı Xi, Özbek mevkidaşı ile görüştü2 (1)
Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping, Çin'in başkenti Beijing'deki Büyük Halk Salonu'nun Kuzey Salonu'nda Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev için bir karşılama töreni düzenledi, 24 Ocak 2024. (Fotoğraf: Yin Bogu/Xinhua)
Çin Cumhurbaşkanı Xi, Özbek mevkidaşı ile görüştü2 (2)
Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping, Çin'in başkenti Beijing'deki Büyük Halk Salonu'nun Kuzey Salonu'nda Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev için bir karşılama töreni düzenledi, 24 Ocak 2024. (Fotoğraf: Ding Lin/Xinhua)
Çin Cumhurbaşkanı Xi, Özbek mevkidaşı ile görüştü2 (3)
Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping, Çin'in başkenti Beijing'deki Büyük Halk Salonu'nun Kuzey Salonu'nda Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev için bir karşılama töreni düzenledi, 24 Ocak 2024. (Fotoğraf: Yue Yuewei/Xinhua)
Çin Cumhurbaşkanı Xi, Özbek mevkidaşı ile görüştü2 (4)
Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping, Çin'in başkenti Beijing'deki Büyük Halk Salonu'nda resmi ziyaret için ülkede bulunan Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev ile görüştü, 24 Ocak 2024. (Fotoğraf: Yue Yuewei/Xinhua)
Çin Cumhurbaşkanı Xi, Özbek mevkidaşı ile görüştü2 (5)
Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping ve Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev, Çin'in başkenti Beijing'deki Büyük Halk Salonu'nda yaptıkları görüşmenin ardından Çin Halk Cumhuriyeti ve Özbekistan arasında yeni bir dönem başlatmak için her koşulda kapsamlı stratejik ortaklığı öngören ortak bir bildiri imzalayarak yayımladı, 24 Ocak 2024. (Fotoğraf: Yin Bogu/Xinhua)
Çin Cumhurbaşkanı Xi, Özbek mevkidaşı ile görüştü2 (6)
Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping ve Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev, Çin'in başkent Beijing'deki Büyük Halk Salonu'nda yaptıkları görüşmenin ardından Kuşak ve Yol İnisiyatifi işbirliği, ekonomik ve teknolojik işbirliği, bağlanabilirlik, çevre koruma, yeni enerji, bilim ve kültür alanlarını içeren bir dizi anlaşmanın imza törenine katıldı, 24 Ocak 2024. (Fotoğraf: Ding Lin/Xinhua)

Editör: Seyran Bayır