Çin Dışişleri Bakanı, Laos'ta Norveçli mevkidaşı ile bir araya geldi Çin Dışişleri Bakanı, Laos'ta Norveçli mevkidaşı ile bir araya geldi

BANGKOK, 28 Mart (Xinhua) -- Tayland'ın başkenti Bangkok'ta düzenlenen 45. Bangkok Uluslararası Otomobil Fuarı'nda, aralarında geleceğin konsept otomobillerinden 20'yi aşkın yeni modelin de bulunduğu, 49 otomobil ve motosiklet markasına ait araçları görücüye çıktı. Çarşamba günü başlayan fuar 7 Nisan'a kadar sürecek.

Tayland'ın başkenti Bangkok'ta düzenlenen 45. Bangkok Uluslararası Otomobil Fuarı'nda Changan Auto tarafından üretilen Lumin modelini inceleyen ziyaretçiler, 27 Mart 2024. (Fotoğraf: Wang Teng/Xinhua)

Tayland'ın başkenti Bangkok'ta düzenlenen 45. Bangkok Uluslararası Otomobil Fuarı'nda GAC Aion standındaki Hyper SSR modelinin fotoğrafını çeken bir ziyaretçi, 27 Mart 2024. (Fotoğraf: Wang Teng/Xinhua)

Tayland'ın başkenti Bangkok'ta düzenlenen 45. Bangkok Uluslararası Otomobil Fuarı'nda gösterilen BYD e-Platform 3.0 modeli, 27 Mart 2024. (Fotoğraf: Wang Teng/Xinhua)

Tayland'ın başkenti Bangkok'ta düzenlenen 45. Bangkok Uluslararası Otomobil Fuarı'nda Xpeng markasının P7i modelini deneyimleyen bir ziyaretçi, 27 Mart 2024. (Fotoğraf: Wang Teng/Xinhua)

Tayland'ın başkenti Bangkok'ta düzenlenen 45. Bangkok Uluslararası Otomobil Fuarı'nda ZEEKR markasının 009 MPV modelini deneyimleyen bir ziyaretçi, 27 Mart 2024. (Fotoğraf: Wang Teng/Xinhua) 

Editör: Şeymanur Erbay