Çin Dışişleri Bakanı Wang Yi, Laos'ta İngiltere Dışişleri Bakanı ile bir araya geldi Çin Dışişleri Bakanı Wang Yi, Laos'ta İngiltere Dışişleri Bakanı ile bir araya geldi

HONG KONG, 24 Mart (Xinhua) -- Asya-Pasifik'teki bazı şehirler Cumartesi günü Dünya Saati etkinliği kapsamında ışıklarını söndürdü. Doğal Hayatı Koruma Vakfı tarafından küresel çapta düzenlenen en önemli küresel çevre hareketi olan Dünya Saati, her yıl Mart ayının son Cumartesi günü yerel saatle 20.30'da düzenleniyor. 180'den fazla ülke ve bölgedeki insanlar gezegene desteğin bir sembolü olarak bu etkinliğe katılıyor.Malezya'nın başkenti Kuala Lumpur'da Dünya Saati etkinliği sırasında Petronas İkiz Kuleleri görülüyor, 23 Mart 2024. (Fotoğraf: Chong Voon Chung/Xinhua)

Birleştirilmiş bu fotoğrafta, Japonya'nın başkenti Tokyo'daki Tokyo Kulesi, Dünya Saati etkinliğinden önce (üstte) ve etkinlik sırasında görülüyor, 23 Mart 2024. (Fotoğraf: Zhang Xiaoyu/Xinhua)

Endonezya'nın başkenti Cakarta'daki Dünya Saati kutlamaları sırasında pankartlar tutan ziyaretçiler, 23 Mart 2024. (Fotoğraf: Veri Sanovri/Xinhua)

Endonezya'nın başkenti Cakarta'daki Dünya Saati kutlamaları sırasında eşi ve çocuğunun fotoğrafını çeken bir baba, 23 Mart 2024. (Fotoğraf: Veri Sanovri/Xinhua)

Endonezya'nın başkenti Cakarta'daki Dünya Saati kutlamalarına katılan bir çocuk, 23 Mart 2024. (Fotoğraf: Veri Sanovri/Xinhua)

Endonezya'nın başkenti Cakarta'daki Dünya Saati etkinliğini kutlayan insanlar, 23 Mart 2024. (Fotoğraf: Veri Sanovri/Xinhua)

Endonezya'nın başkenti Cakarta'daki Dünya Saati etkinliğini kutlayan insanlar, 23 Mart 2024. (Fotoğraf: Veri Sanovri/Xinhua)

Editör: Şeymanur Erbay