Çin Cumhurbaşkanı Xi'nin özel temsilcisi İran Cumhurbaşkanı'nın yemin törenine katılacak Çin Cumhurbaşkanı Xi'nin özel temsilcisi İran Cumhurbaşkanı'nın yemin törenine katılacak

İSTANBUL, 4 Haziran (Xinhua) -- Çin'in güneybatısındaki Sichuan eyaletinden üst düzey bir heyet, eyaletin Türkiye ile ekonomik ve ticari ilişkilerini güçlendirmek amacıyla İstanbul'da bir konferans düzenledi. Pazartesi günü gerçekleştirilen Çin (Sichuan)-Türkiye Ekonomik ve Ticari Değişim Konferansı'na aralarında iş dünyası liderleri ve hükümet yetkililerinin de bulunduğu 100'den fazla Türk ve Çinli konuk katıldı.

İstanbul'da düzenlenen Çin (Sichuan)-Türkiye Ekonomik ve Ticari Değişim Konferansı sırasında Çin'in güneybatısındaki Sichuan eyaletinin Zigong kentinden gelen fenerlerin fotoğrafını çeken ziyaretçiler, 3 Haziran 2024. (Fotoğraf: Liu Lei/Xinhua)

İstanbul'da düzenlenen Çin (Sichuan)-Türkiye Ekonomik ve Ticari Değişim Konferansı sırasında sohbet eden insanlar, 3 Haziran 2024. (Fotoğraf: Liu Lei/Xinhua)

İstanbul'da düzenlenen Çin (Sichuan)-Türkiye Ekonomik ve Ticari Değişim Konferansı sırasında çay ürünlerini sergileyen bir personel, 3 Haziran 2024. (Fotoğraf: Liu Lei/Xinhua)

İstanbul'da düzenlenen Çin (Sichuan)-Türkiye Ekonomik ve Ticari Değişim Konferansı sırasında ürünlerin fotoğrafını çeken bir ziyaretçi, 3 Haziran 2024. (Fotoğraf: Liu Lei/Xinhua) 

Editör: Şeymanur Erbay