Çin'in en büyük eyalet ekonomilerinden birine sahip olan Sichuan’dan gelen heyet, Sichuan’da gerçekleşen ticari faaliyetlerle ilgili görüşmek üzere Türk Çin Kültür Derneği ve Ligarba Group yetkilileriyle bir araya geldi.

photo1700748708 (5)

Görüşmede, Sichuan’da düzenlenen ticari faaliyetlerle ilgili Türk ve Çin iş insanlarının iş birlikleri hakkında ve iki ülke arasındaki ekonomik ilişkilerin geliştirilmesi konusunda projeler konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

Kazan-kazan ilkesi çerçevesinde yapılan görüş alışverişi sonrası bazı projelerin hayata geçirilmesi konusunda anlaşmaya varıldı.

photo1700748708

Heyet Başkanı Jiang Mingquan, Türk Çin Kültür Derneği tarafından Türkiye’ye davet edilmelerinin ve yapılan anlaşmalardan dolayı duydukları memnuniyeti ifade etti.

Türkiye’de, düzenlenecek bir dizi etkinlikle Çinli ve Türk iş insanlarını bir araya getirecek yeni bir Türk - Çin iş insanları buluşmasının organize edilmesi konusunda da mutabık kalındı.

Uygun fiyatlı en son teknolojiler Pekin Otomobil Fuarı'nda ziyaretçileri büyüledi Uygun fiyatlı en son teknolojiler Pekin Otomobil Fuarı'nda ziyaretçileri büyüledi

photo1700748708 (1)

Editör: Mustafa Karslı