TARBES, 8 Mayıs (Xinhua) -- Resmi ziyaret için Fransa'ya giden Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping Paris gezisinden sonra Salı günü Fransa'nın güneybatısındaki Hautes-Pyrenees bölgesinde yer alan Tarbes kasabasına geldi. Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ve eşi Brigitte Macron tarafından ağırlanan Xi ve eşi Peng Liyuan bölgede bulunan bir dağ restoranında bir görüşme gerçekleştirdi.

Fransa'nın Hautes-Pyrenees bölgesindeki Col du Tourmalet dağ geçidinde Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ve eşi Brigitte Macron ile birlikte yerel bir halk dansı gösterisini izleyen Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping ve eşi Peng Liyuan, 7 Mayıs 2024. (Fotoğraf: Yao Dawei/Xinhua)

Fransa'nın Hautes-Pyrenees bölgesindeki Col du Tourmalet dağ geçidinde Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ve eşi Brigitte Macron ile sohbet eden Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping ve eşi Peng Liyuan, 7 Mayıs 2024. (Fotoğraf: Yao Dawei/Xinhua)

Çin Demir Çelik Endüstrisi Birliği, ABD'nin gümrük vergilerini artırmasını eleştirdi Çin Demir Çelik Endüstrisi Birliği, ABD'nin gümrük vergilerini artırmasını eleştirdi

Fransa'nın Hautes-Pyrenees bölgesindeki Col du Tourmalet dağ geçidinde Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ve eşi Brigitte Macron ile birlikte fotoğraf çektiren Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping ve eşi Peng Liyuan, 7 Mayıs 2024. (Fotoğraf: Yao Dawei/Xinhua)

Fransa'nın Hautes-Pyrenees bölgesindeki Col du Tourmalet dağ geçidinde Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile eşi Brigitte Macron ve yerel köylülerle birlikte fotoğraf çektiren Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping ve eşi Peng Liyuan, 7 Mayıs 2024. (Fotoğraf: Yao Dawei/Xinhua) 

Editör: Şeymanur Erbay