James Bond karakterine hayat veren İngiliz oyuncu Daniel Craig, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenenler için düzenlenen bağış kampanyasında yer aldı. Kampanyada 100 milyon sterlinin üzerine bağış toplandı.

NTV’de yer alan habere göre, James Bond’u canlandıran Daniel Craig, yaklaşık iki hafta önce 6 Şubat’ta meydana gelen 7.8 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler sonrası yardım çağrısında bulunmuştu.

Craig’in yardım çağrısını seslendirdiği kampanyada 100 milyon sterlinin üzerinde bağış toplandı.

Birleşik Krallık'taki on dört yardım kuruluşunu bir araya getiren Disasters Emergency Committee (DEC) ile birlikte çalışan 54 yaşındaki aktör, depremlerden bu yana 101,5 milyon sterlin topladığını duyurdu.

Çin’deki yeni doğa kampları gençler arasında popülerlik kazanıyor Çin’deki yeni doğa kampları gençler arasında popülerlik kazanıyor

Craig teşekkür konuşmasında “Depremler saniyeler sürdü ama etkisi yıllarca sürecek. Hastaneler, okullar ve iş yerleri enkaza döndü, yüzbinlerce insan dondurucu kış koşullarında evsiz kaldı. Lütfen DEC’i destekleyerek onlara yardım etmek için elinizden geleni yapın" dedi.