Çi̇nli̇ şi̇rketler Euro 2024 sponsorluğuyla markalarını dünyaya tanıtıyor Çi̇nli̇ şi̇rketler Euro 2024 sponsorluğuyla markalarını dünyaya tanıtıyor

YENİ DELHİ, 6 Şubat (Xinhua) -- Hindistan hükümeti geçen yıl 3.200'den fazla uçuşun kötü hava koşulları nedeniyle, 2.100'den fazla uçuşun ise teknik nedenlerle iptal edildiğini açıkladı. Söz konusu bilgi, parlamentonun üst kanadında Federal Sivil Havacılık Bakanı V K Singh tarafından yazılı bir açıklamada verildi.
Bakan tarafından sunulan resmi verilere göre, 2023 yılında kötü hava koşulları nedeniyle 3.210 uçuş iptal edildi. Veriler, geçen yıl teknik nedenlerden dolayı ise 2.109 uçuşun iptal edildiğini ortaya koydu.
Delhi'deki Indira Gandhi Uluslararası Havalimanı yetkilileri, özellikle kış aylarında sık görülen yoğun sis gibi olumsuz hava koşullarında operasyonların daha sorunsuz gerçekleşmesi için geçen hafta ikinci pisti iyileştirmeye başladı. Bu hamleyle kış aylarında Delhi havaalanında yoğun sis kaynaklı rötarların azaltılması bekleniyor.

Editör: Şeymanur Erbay