Alarm Haberleri

alarm haberleri ve güncel alarm gelişmeleri, alarm ile ilgili tüm video, alarm fotoğrafları ve alarm haberleri Lotus News sitemizde


Yaşam

Mobil alarmınızı kapatmak için bile kolunu yorganın altından çıkaramayacak kadar tembel olanlara Google'dan müjdeli haber geldi.

Genel

Yaz aylarında artan sivrisinekler birçok hastalığa neden olabiliyor. Sivrsineklerden bulaşan Batı Nil Virüsü nedeniyle Yunanistan’da 11 kişi hayatını kaybetti. Son...

Sağlık

ABD'de yapılan bir araştırma, sabah alarmını ertelemenin ve yatakta fazladan zaman geçirmenin pek de iyi bir fikir olmadığını ortaya çıkardı.

Spor

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçında Trabzonspor ve Kopenhag takımları karşı karşıya geldi. 0-0 berabere biten maçın ardından Trabzonspor...

Sağlık

Nijerya'da kolera salgınında hayatını kaybedenlerin sayısı 91'e yükseldi. Salgının bu süre zarfında başkent Abuja'nın yanı sıra 31 eyalete yayıldığı aktarıldı.

Sağlık

Yasakların kalkmasının ardından artışa geçen Covid-19 vakaları, son 5 haftadır endişe veriyor. Birçok uzman, yasakların yeniden geri gelmesi gerektiğini savunuyor.

Sağlık

Sonucu resmi verilere yansımayan ve internetten satılan koronavirüs test kitlerinin sayısı son haftalarda ciddi biçimde arttı.

Yaşam

Modern insanlık olarak neredeyse alarmlara bağımlı yaşıyoruz. Fakat eskiden erken kalmak şimdiki kadar kolay değildi.