Çin'in Gansu eyaletinde sel sonrası normale dönme çalışmaları başladı Çin'in Gansu eyaletinde sel sonrası normale dönme çalışmaları başladı

CAKARTA, 14 Mart (Xinhua) -- Endonezya'nın başkenti Cakarta'da Çarşamba günü açılan ve gündelik yaşam ürünlerine odaklanan Endonezya 2024 Çin Ticaret Fuarı, yurtiçi ve yurtdışından 30.000'i aşkın ziyaretçiyi kendisine çekti. Toplamda 20.000 metrekarelik bir alana yayılan altı sergi alanıyla üç gün sürecek olan fuarda Guangdong, Zhejiang ve Jiangsu dahil olmak üzere Çin'in çeşitli eyaletlerinden 400'ü aşkın tedarikçinin getirdiği 30.000'den fazla ev eşyası ve akıllı teknoloji ürünü sergileniyor.

Endonezya 6. Çin Ticaret Fuarı'nda görücüye çıkan ürünler arasında mutfak malzemeleri, dış mekan aletleri, sofra takımları, ev aletlerinin yanı sıra oyuncak, hediyelik eşya ve el sanatları ile güzellik bakım ürünleri gibi gündelik ürünler yer alıyor. Bir fuar katılımcısı, etkinliğin Çin ve Endonezya arasındaki işbirliğinin artırılmasına katkıda bulunacak bir köprü işlevi göreceğini kaydetti.

Editör: Şeymanur Erbay