BEİJİNG, 10 Haziran (Xinhua) -- Çin'de bu yıl 10 Haziran'a denk gelen ve Duanwu Festivali olarak da bilinen Ejderha Teknesi Festivali kapsamındaki 3 günlük tatil, ülke genelinde çeşitli etkinliklerle renkleniyor.

Çin'in güneybatısındaki Sichuan eyaletinin Neijiang kentinde Sichuan Operası'nın yüz değiştirme performansını keyifle izleyen turistler, 9 Haziran 2024. (Fotoğraf: Tang Mingrun/Xinhua)

Çin'in güneybatısındaki Chongqing Belediyesi'nde bulunan Chongqing Doğal Tarih Müzesi'ni ziyaret eden çocuklar, 9 Haziran 2024. (Fotoğraf: Qin Tingfu/Xinhua)

Çin Dışişleri Bakanı Wang Yi, Laos'ta İngiliz mevkidaşı Lammy ile görüştü Çin Dışişleri Bakanı Wang Yi, Laos'ta İngiliz mevkidaşı Lammy ile görüştü

Havadan drone ile çekilen fotoğrafta, Çin'in kuzeydoğusundaki Liaoning eyaletinin Shenyang kentinde bulunan Fantawild Adventure parkında eğlenen insanlar görülüyor, 9 Haziran 2024. (Fotoğraf: Long Lei/Xinhua)

Çin'in kuzeybatısındaki Gansu eyaletinin Dunhuang kentinde bulunan Mingsha Dağı ve Hilal Pınarı manzara alanını ziyaret eden turistler, 9 Haziran 2024. (Fotoğraf: Zhang Xiaoliang/Xinhua) 

Editör: Şeymanur Erbay