CAKARTA, 19 Ocak (Xinhua) -- Tamamen elektrikli araç satışında küresel bir lider olan Çinli BYD, Güneydoğu Asya bölgesinde daha da büyümek için Perşembe günü Endonezya'nın başkenti Cakarta'da SEAL, Atto 3 ve Dolphin adlı üç yeni elektrikli binek otomobil modelinin lansmanını yaptı.

byd2

Çin Dışişleri Bakanı: Çin-ASEAN işbirliğinde kayda değer başarılar elde edildi Çin Dışişleri Bakanı: Çin-ASEAN işbirliğinde kayda değer başarılar elde edildi

Endonezya'nın başkenti Cakarta'da BYD'nin büyük lansmanı sırasında fotoğraf ve video çeken gazeteciler, 18 Ocak 2024. (Fotoğraf: Xu Qin/Xinhua)

byd3

Endonezya'nın başkenti Cakarta'da BYD'nin büyük lansmanının yapıldığı mekanın dışında yeni otomobillerin fotoğraf ve videolarını çeken gazeteciler, 18 Ocak 2024. (Fotoğraf: Xu Qin/Xinhua)

byd4

Endonezya'nın Cakarta kentinde BYD'nin büyük lansmanının yapıldığı mekanın dışında BYD Atto 3 modelinin fotoğraf ve videolarını çeken gazeteciler, 18 Ocak 2024. (Fotoğraf: Xu Qin/Xinhua)

byd5

Endonezya'nın başkenti Cakarta'da BYD'nin büyük lansmanı sırasında BYD'nin yeni elektrikli otomobiliyle fotoğraf çektiren konuklar, 18 Ocak 2024. (Fotoğraf: Xu Qin/Xinhua) 

Editör: Şeymanur Erbay