İspanya'daki yapay zeka araştırmacıları kuraklık kontrolüne ve yeşil dönüşüme odaklanıyor İspanya'daki yapay zeka araştırmacıları kuraklık kontrolüne ve yeşil dönüşüme odaklanıyor

BEİJİNG, 3 Mart (Xinhua) -- Çinli enerji devi Sinopec, ülke genelindeki 370 şehirde 6.000'den fazla şarj istasyonu kurarak elektrikli araçlar (EV) için verimli ve hızlı şarj hizmetleri sağladığını açıkladı.
Ülke genelinde 30.000'den fazla yakıt ikmal istasyonuna sahip olan şirket, müşterilerin deneyimlerini iyileştirmek amacıyla elektrikli araç şarjı, alışveriş, yiyecek-içecek hizmetleri ve araç bakım hizmetleri gibi başka iş senaryoları oluşturarak tüketicilere yönelik hizmetlerini daha da zenginleştirmeyi amaçladığını belirtti. Ulaştırma Bakanlığı'na göre Çin yeni enerjili araçlara daha iyi hizmet sağlayabilmek için şarj altyapılarının inşasını daha da teşvik edecek. Ulaştırma Bakan Yardımcısı Wang Gang Perşembe günü düzenlediği basın toplantısında, bakanlığın 2024 yılında ülkedeki otoyol hizmet alanlarında 3.000 şarj ünitesi ve 5.000 şarj edilebilir park yeri inşasını ilerletmeyi hedeflediğini söyledi.

Editör: Şeymanur Erbay