CHANGJİ, 21 Aralık (Xinhua) -- Çin'in kuzeybatısındaki Xinjiang Uygur Özerk Bölgesi'nin Changji kentinde 2022 yılında faaliyete geçen tarım bilimleri ve teknolojisi merkezi, Nesnelerin İnterneti ve hedefe yönelik sulama teknolojilerini kullanarak otomatik şekilde bitki yetiştiriyor. Changji, son yıllarda tarım ürünlerinin verim ve kalitesini artırmak üzere akıllı yetiştiricilikte ilerleme kaydetti.

Çin Dışişleri Bakanı Wang Yi, Laos'ta İngiliz mevkidaşı Lammy ile görüştü Çin Dışişleri Bakanı Wang Yi, Laos'ta İngiliz mevkidaşı Lammy ile görüştü

1-351Çin'in kuzeybatısındaki Xinjiang Uygur Özerk Bölgesi'nin Changji kentinde bulunan tarım bilimleri ve teknolojisi merkezinin iç mekanından bir görünüm, 19 Aralık 2023. (Fotoğraf: Zhang Cheng/Xinhua)

2-321Çin'in kuzeybatısındaki Xinjiang Uygur Özerk Bölgesi'nin Changji kentinde bulunan tarım bilimleri ve teknolojisi merkezinde çalışan personel, 19 Aralık 2023. (Fotoğraf: Zhang Cheng/Xinhua)

3-296Çin'in kuzeybatısındaki Xinjiang Uygur Özerk Bölgesi'nin Changji kentinde bulunan tarım bilimleri ve teknolojisi merkezindeki domatesler, 19 Aralık 2023. (Fotoğraf: Zhang Cheng/Xinhua)

4-224Çin'in kuzeybatısındaki Xinjiang Uygur Özerk Bölgesi'nin Changji kentinde bulunan tarım bilimleri ve teknolojisi merkezinde çalışan personel, 19 Aralık 2023. (Fotoğraf: Zhang Cheng/Xinhua) 

Editör: Şeymanur Erbay