HARBİN, 23 Ocak (Xinhua) -- Çin'de Terracotta Savaşçılarının buzdan heykellerinin yapay zeka tarafından üretilen bir dizi görüntüsü internette viral olmasının üzerine, ziyaretçi çekmek isteyen sanatçılar Çin'in kuzeydoğusundaki Heilongjiang eyaletinin Harbin kentinde bulunan Harbin Buz ve Kar Dünyası'nda Terracotta Savaşçılarının buzdan heykellerini yaptı.

buz heykel2

Çin'in kuzeydoğusundaki Heilongjiang eyaletinin Harbin kentinde bulunan Harbin Buz ve Kar Dünyası'nda buzdan Terracotta Savaşçısı heykelini inceleyen ziyaretçiler, 23 Ocak 2024. (Fotoğraf: Xie Jianfei/Xinhua)

buz heykel3

Çin'in kuzeydoğusundaki Heilongjiang eyaletinin Harbin kentinde bulunan Harbin Buz ve Kar Dünyası'nda buzdan Terracotta Savaşçısı heykeli, 23 Ocak 2024. (Fotoğraf: Xie Jianfei/Xinhua)

buz heykel4

Çin Cumhurbaşkanı Yardımcısı, Olimpiyatlara katılacak Çinli sporcularla bir araya geldi Çin Cumhurbaşkanı Yardımcısı, Olimpiyatlara katılacak Çinli sporcularla bir araya geldi

Çin'in kuzeydoğusundaki Heilongjiang eyaletinin Harbin kentinde bulunan Harbin Buz ve Kar Dünyası'nda buzdan Terracotta Savaşçısı heykellerini inceleyen ziyaretçiler, 23 Ocak 2024. (Fotoğraf: Xie Jianfei/Xinhua)

buz heykel 5

Çin'in kuzeydoğusundaki Heilongjiang eyaletinin Harbin kentinde bulunan Harbin Buz ve Kar Dünyası'nda buzdan Terracotta Savaşçısı heykellerinin yanından geçen ziyaretçiler, 23 Ocak 2024. (Fotoğraf: Xie Jianfei/Xinhua)

Editör: Şeymanur Erbay