FUJİAN, 23 Mayıs (Xinhua) -- Çin'in güneydoğusundaki Fujian eyaleti, yüzölçümünün yüzde 65,12'sini oluşturan yaklaşık 8,1 milyon hektardan fazla ormanlık alanla kaplı. Geçen yıl eyalette yaklaşık 2 milyon hektarlık orman, ekonomik amaçlar doğrultusunda geliştirildi ve bu sayede 80 milyar yuan (yaklaşık 11.05 milyar ABD doları) değerinde bir getiri sağlandı.

Çin'in güneydoğusundaki Fujian eyaletinin Sanming şehrinde şifalı Çin bitkilerinin ekildiği bir ekim örnek üssünde tarlayı çapalayan işçi, 9 Mayıs 2024. (Fotoğraf: Jiang Kehong/Xinhua)

Çin'in güneydoğusundaki Fujian eyaletinin Sanming şehrinde bulunan bir şirkette bambu gıda ürünlerini paketleyen çalışanlar, 9 Mayıs 2024. (Fotoğraf: Jiang Kehong/Xinhua)

Havadan drone ile çekilen fotoğrafta, Çin'in güneydoğusundaki Fujian eyaletinin Ningde şehrine bağlı Gutian ilçesinde Çin bitkisel ilaç malzemelerinin ekildiği bir ekolojik çiftlik görülüyor, 9 Mayıs 2024. (Fotoğraf: Lin Shanchuan/Xinhua)

Çin'in güneydoğusundaki Fujian eyaletinin Ningde şehrine bağlı Gutian ilçesinde Çin tıbbına yönelik şifalı bitkilerin ekildiği ekolojik bir çiftlikte çalışan bir bölge sakini, 9 Mayıs 2024. (Fotoğraf: Lin Shanchuan/Xinhua)

Rapor: Rusya'da tescilli 1,86 milyon Çin markalı otomobil var Rapor: Rusya'da tescilli 1,86 milyon Çin markalı otomobil var

Editör: Şeymanur Erbay