HAİKOU, 3 Mayıs (Xinhua) -- Çin Ulusal Uzay İdaresi (CNSA), Chang'e-6 görevinin taşıdığı uluslararası araştırma yüklerine odaklanan bir çalıştaya katılmak ve Hainan'daki fırlatmaya tanıklık etmek üzere 12 ülke ve uluslararası kuruluştan yaklaşık 50 konuk davet etti.  Çalıştay, Cuma günü Çin'in güneyindeki Hainan eyaletinin Haikou kentinde düzenlendi.

Çin Cumhurbaşkanı Yardımcısı Han ve Putin 8. Çin-Rusya Fuarı'nın açılış törenine katıldı Çin Cumhurbaşkanı Yardımcısı Han ve Putin 8. Çin-Rusya Fuarı'nın açılış törenine katıldı

Çin'in güneyindeki Hainan eyaletinin Haikou kentinde, Chang'e-6 Ay keşif aracının taşıdığı uluslararası araştırma yüklerine odaklanan çalıştayda bir raporu dinleyen konuklar, 3 Mayıs 2024. (Fotoğraf: Jin Liwang/Xinhua)

Çin'in güneyindeki Hainan eyaletinin Haikou kentinde, Chang'e-6 Ay keşif aracının taşıdığı uluslararası araştırma yüklerine odaklanan çalıştayda konuşma yapan Fransız bir konuk, 3 Mayıs 2024. (Fotoğraf: Jin Liwang/Xinhua)

Çin'in güneyindeki Hainan eyaletinin Haikou kentinde, Chang'e-6 Ay keşif aracının taşıdığı uluslararası araştırma yüklerine odaklanan çalıştayda konuşma yapan Avrupa Uzay Ajansı'ndan bir konuk, 3 Mayıs 2024. (Fotoğraf: Jin Liwang/Xinhua) 

Editör: Şeymanur Erbay