BARSELONA, 2 Şubat (Xinhua) -- Çin'in önde gelen elektronik bileşen üreticisi BOE Teknoloji Grubu, bu hafta İspanya'da düzenlenen Integrated Systems Europe (ISE) teknoloji fuarına katılarak Avrupa'daki büyümesini artırmayı amaçlıyor. BOE, 30 Ocak ile 2 Şubat arasında Barselona'da düzenlenen fuarın 20'ncisinde yer alan 1.300 katılımcıdan biri. Bu katılımcıların yaklaşık 300'ü Çin'den geliyor.
Xinhua'ya konuşan BOE Avrupa Genel Müdürü Xu Jianhong, "Bu etkinlik, daha fazla potansiyel müşteriye ulaşma konusunda birçok fırsat sağlıyor. 3-5 yıl içinde Avrupa'daki gelirlerimizin iki katına çıkacağına inanıyorum" dedi. BOE, dünyadaki her dört görüntüleme ürününden birini üretmekle kalmadığını, Nesnelerin İnterneti (IoT), akıllı cihazlar, mikro LED, sensör ve medikal teknoloji gibi alanlarda da birçok ürünü bulunduğunu söylüyor.

Çin Dışişleri Bakanı Wang Yi: Çin-Güney Kore ilişkileri bozulamaz Çin Dışişleri Bakanı Wang Yi: Çin-Güney Kore ilişkileri bozulamaz

Xu, "Şirketimiz, Avrupalı müşterilerin yüksek kalite, güvenlik vb. gibi taleplerini karşılayarak makul fiyatlarda ürün sunabiliyor. Ortaklarımız da büyük markalar" diye ekledi. BOE, Almanya, İngiltere, Fransa ve İsviçre'nin yanı sıra ABD, Kanada, Japonya, Güney Kore, Hindistan, Brezilya ve Birleşik Arap Emirlikleri gibi 20 ülke ve bölgede iştiraklere sahip. Xu, "Merkezin en önemli mesajı, Avrupa'da büyümek. Satış gelirlerimizin yüzden 10'undan fazlasını bu pazardan elde edebileceğimizi düşünüyorum" dedi. 80.000'den fazla kişinin kayıt yaptırdığı 2024 ISE, geçen yılın 58.000 kişilik katılımını geçmeye hazırlanıyor. Sergi alanını 2023'e göre yaklaşık üçte bir oranında artırarak 82.000 metrekareye çıkaran fuar, bugüne kadarki en büyük hacmine ulaşmış oldu.

Editör: Şeymanur Erbay