Çin Dışişleri Bakanı Wang Yi, Laos'ta İngiliz mevkidaşı Lammy ile görüştü Çin Dışişleri Bakanı Wang Yi, Laos'ta İngiliz mevkidaşı Lammy ile görüştü

BEİJİNG, 19 Aralık (Xinhua) -- Çin'de etkili olan geniş çaplı kar yağışı ve diğer dondurucu koşulların etkilerini önlemek ya da azaltmak üzere çeşitli önlemler alındı.

1-341Havadan çekilen fotoğrafta, Çin'in doğusundaki Zhejiang eyaletinin Huzhou kentine bağlı Yangwan köyünde bir seranın çatısındaki karları temizleyen insanlar görülüyor, 18 Aralık 2023. (Fotoğraf: Tan Yunfeng/Xinhua)

2-311Çin'in doğusundaki Jiangsu eyaletinin Taizhou kentinde sebzeleri yalıtım örtüsüyle kapatan bir kişi, 18 Aralık 2023. (Fotoğraf: Gu Jun/Xinhua)

3-286Çin'in doğusundaki Shanghai kentinde ana transformatörün kızılötesi sıcaklık ölçümünü yapan elektrik tedarik şirketi çalışanları, 17 Aralık 2023. (Fotoğraf: Wang Xiang/Xinhua)

4-215Çin'in doğusundaki Jiangsu eyaletinin Changzhou kentinde havalanmak üzere olan bir uçağa kar eritici madde püskürten personel, 18 Aralık 2023. (Fotoğraf: Chen Wei/Xinhua) 

Editör: Şeymanur Erbay