Çin Dışişleri Bakanı Wang Yi: Çin-Güney Kore ilişkileri bozulamaz Çin Dışişleri Bakanı Wang Yi: Çin-Güney Kore ilişkileri bozulamaz

HARBİN, 3 Ocak 2024 (Xinhua) -- Çin'in kuzeydoğusundaki Heilongjiang eyaletinin Harbin kentinde bulunan Harbin Buz ve Kar Dünyası'nda düzenlenen 35. Harbin Uluslararası Buzdan Heykel Yarışması Salı günü başladı. Etkinlik üç gün sürecek.

1-376Çin'in kuzeydoğusundaki Heilongjiang eyaletinin Harbin kentinde bulunan Harbin Buz ve Kar Dünyası'nda düzenlenen 35. Harbin Uluslararası Buzdan Heykel Yarışması'nda buzdan bir heykel üzerinde çalışan yarışmacı, 2 Ocak 2024.  (Fotoğraf: Wang Jianwei/Xinhua)

2-347Çin'in kuzeydoğusundaki Heilongjiang eyaletinin Harbin kentinde bulunan Harbin Buz ve Kar Dünyası'nda düzenlenen 35. Harbin Uluslararası Buzdan Heykel Yarışması'nda buzdan bir heykel üzerinde çalışan yarışmacılar, 2 Ocak 2024.  (Fotoğraf: Xie Jianfei/Xinhua)

3-319Çin'in kuzeydoğusundaki Heilongjiang eyaletinin Harbin kentinde bulunan Harbin Buz ve Kar Dünyası'nda düzenlenen 35. Harbin Uluslararası Buzdan Heykel Yarışması'nda buzdan bir heykel üzerinde çalışan yarışmacılar, 2 Ocak 2024.  (Fotoğraf: Wang Jianwei/Xinhua)

4-241Çin'in kuzeydoğusundaki Heilongjiang eyaletinin Harbin kentinde bulunan Harbin Buz ve Kar Dünyası'nda düzenlenen 35. Harbin Uluslararası Buzdan Heykel Yarışması'nda buzdan bir heykel üzerinde çalışan yarışmacılar, 2 Ocak 2024.  (Fotoğraf: Wang Jianwei/Xinhua)

Editör: Şeymanur Erbay