GAZZE, 18 Aralık (Xinhua) -- Çin, İsrail'in saldırıları nedeniyle zor günler geçiren Gazze'deki Filistin halkına insani yardım gönderdi. Yardım yüklü kamyonlar, İsrail'in Pazar günü açtığı Kerem Şalom Sınır Kapısı'ndan Gazze'ye giriş yaptı.

1-337İsrail ile Gazze Şeridi arasındaki Kerem Şalom Sınır Kapısı'nın Gazze tarafında Çin'in temin ettiği insani yardım malzemeleriyle yüklenmiş bir kamyon görülüyor, 17 Aralık 2023. (Fotoğraf: Yasser Qudih/Xinhua)

2-307İsrail ile Gazze Şeridi arasındaki Kerem Şalom Sınır Kapısı'nın Gazze tarafında Çin'in temin ettiği insani yardım malzemeleriyle yüklenmiş bir kamyon görülüyor, 17 Aralık 2023. (Fotoğraf: Yasser Qudih/Xinhua)

Çin Dışişleri Bakanı Wang Yi, Laos'ta İngiltere Dışişleri Bakanı ile bir araya geldi Çin Dışişleri Bakanı Wang Yi, Laos'ta İngiltere Dışişleri Bakanı ile bir araya geldi

3-282İsrail ile Gazze Şeridi arasındaki Kerem Şalom Sınır Kapısı'nın Gazze tarafında Çin'in temin ettiği insani yardım malzemeleriyle yüklenmiş bir kamyon görülüyor, 17 Aralık 2023. (Fotoğraf: Yasser Qudih/Xinhua)

Editör: Şeymanur Erbay