BEİJİNG, 30 Mayıs (Xinhua) -- Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping, Çarşamba günü Beijing'deki Büyük Halk Salonu'nda Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi ile bir araya geldi. Resmi ziyaret için ülkede bulunan Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi için bir karşılama töreni düzenlendi. Mısır Cumhurbaşkanı, Perşembe günü düzenlenen Çin-Arap Ülkeleri İşbirliği Forumu 10. Bakanlar Konferansı'nın açılış törenine katıldı.

Çin'in başkenti Beijing'de Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi ile el sıkışan Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping, 29 Mayıs 2024. (Fotoğraf: Huang Jingwen/Xinhua)

Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping, Çin'in başkenti Beijing'de Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi için bir karşılama töreni düzenledi. İki lider törenin ardından Büyük Halk Salonu'nda bir araya geldi, 29 Mayıs 2024. (Fotoğraf: Zhai Jianlan/Xinhua)

Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping, Çin'in başkenti Beijing'de Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi için bir karşılama töreni düzenledi. İki lider törenin ardından Büyük Halk Salonu'nda bir araya geldi, 29 Mayıs 2024. (Fotoğraf: Liu Weibing/Xinhua)

Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping, Çin'in başkenti Beijing'de Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi için bir karşılama töreni düzenledi. İki lider törenin ardından Büyük Halk Salonu'nda bir araya geldi, 29 Mayıs 2024. (Fotoğraf: Pang Xinglei/Xinhua)

Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping, Çin'in başkenti Beijing'deki Büyük Halk Salonu'nda Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi ile bir araya geldi, 29 Mayıs 2024. (Fotoğraf: Zhai Jianlan/Xinhua)

Çin'in karbondioksit yakalama tesisi güvenilirlik testini geçti Çin'in karbondioksit yakalama tesisi güvenilirlik testini geçti

Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping ve Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi Çin'in başkenti Beijing'de gerçekleştirdikleri görüşmelerinin ardından ikili işbirliği anlaşmalarının imzalanmasına nezaret etti, 29 Mayıs 2024. (Fotoğraf: Ding Haitao/Xinhua)

Editör: Şeymanur Erbay