Çin’de eğitimin en büyük platformu CUCAS ve Çin Kültür Merkezi tarafından düzenlenen Çin’de Eğitim Fuarı ile birlikte öğrencilere, Çin’de eğitim almak istedikleri üniversitenin eğitim imkanları ve burs fırsatlarına dair bilgiler verildi. 

cucaas2

Doğu Çin'deki dağ açık hava tutkunlarının ve gençlerin ilgisini çekiyor Doğu Çin'deki dağ açık hava tutkunlarının ve gençlerin ilgisini çekiyor

Üniversitelerinin temsilcilerinin konuşmalarının yanı sıra üniversitelerin tanıtım videolarının da yayınlandığı eğitim fuarı, Türk öğrenciler tarafından geniş ilgi gördü. 

haber 8-1

Katılımcılarının danışma için doğrudan üniversitenin kabul görevlilerine mesaj gönderebildikleri fuarda, bazı öğrencilerimiz ön kabul değerlendirme işlemlerinde öncelik hakkı kazandı. 

Uygun fiyatlı ve kaliteli yurtdışı eğitimin önemli destinasyon noktası olan Çin, yabancı öğrenciler için sunduğu burs imkanları ile de öne çıkarken, dünyanın en iyi üniversitesi listesine giren bir çok Çin üniversitesinde eğitim alan öğrencilerin aldıkları üniversite diploması, dünyanın her yerine değerli bir diploma olarak görülüyor. 

Editör: Mustafa Karslı