KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

İtibarınızı zedeleme korkusu geri çekilmenize neden olabilir. Kalbinizde birilerine söylemek istediğiniz bir şey olsa bile, ürkütücü bir tereddüt, iç yaşamınızda olup bitenler konusunda gerçekten dürüst olamayacak kadar tepkilerden korkmanıza neden olmuş olabilir. Şimdilik bunu bir kenara bırakmak için kendinize izin verin. Bunun yerine mali durumunuzu iyileştirmeniz ve genel güvenlik duygunuzu güçlendirmeniz yardımcı olabilir.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Şimdi yeni bilgileri paylaşmak cazip gelebilir. Bu bilgiler daha önce gizlenmiş olabilir, ancak bir kez ortaya çıkardığınızda, öğrendiklerinizi hemen herkese göstermek isteyebilirsiniz. Ne yazık ki, söylemek zorunda olduğunuz şeye karşı bir tepki korkusu sizi tüm çevrenize söylemekten alıkoyabilir ve sonunda bunu kendinize saklayabilirsiniz. Hâlâ daha iyi enerjinin ve başkalarıyla pozitif bağlantıların tadını çıkarabilirsiniz, bu nedenle bilginizi paylaşsanız da paylaşmasanız da günün tadını çıkarmaya çalışın.

Rusya'da 6.9 Büyüklüğünde Deprem! Rusya'da 6.9 Büyüklüğünde Deprem!

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Hayatınızdaki iki ilişki üst üste gelmek üzereymiş gibi görünebilir. Arkadaşlarınızın diğer sevdiğiniz insanlarla bağlantı kurmasına yardımcı olmak istediğiniz için, hayatınızdaki bir kişiyi bir başkasıyla tanıştırmak cazip gelebilir. Ancak, bunun olması gerekmediğini fark edebilirsiniz veya planlama şu anda sıralanmayabilir, bu nedenle işler ters gider. Neyse ki, şu anda şans şaşırtıcı yerlerden gelebilir ve kariyerinizde ve itibarınızda iyileşmeler olması muhtemeldir, bu yüzden çok fazla endişelenmeyin.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün arkadaşlarınızdan biraz yardım alarak idare edebilirsiniz. Otorite figürleriyle çatışmalar mümkündür ve zor karakterlerle uğraştıktan sonra moraliniz düşük olabilir. En azından sizi neşelendirmek için sizi en iyi tanıyan insanlara dönmeyi düşünün. Neyse ki, sizinle yüz yüze olamasalar bile, muhtemelen moralinizi yükseltmeye açık olacaklardır. Daha da iyisi, onları ziyaret edebilir ve küçük bir tatil yapabilirsiniz.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Mevcut aleyhtarlarınıza karşı çıkmak zor olabilir. Düşman diyeceğiniz şeylere sahip olmasanız da, işleri sizin için zorlaştıran insanlar olabilir ve onlarla herkesin engel olmadan ilerlemesine izin verecek şekilde iletişim kurmakta zorlanabilirsiniz. Daha önce benzer durumlarla karşılaşabilecekleri için bu zor durumla başa çıkmanıza yardımcı olabilecek ve durumu tersine çevirmenize yardımcı olabilecek mentorlara başvurabilirsiniz.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Gerçekten neler olduğunu söylemek zor olabilir. Gerçekte olanların dramatize edilmiş versiyonları bugün bir sorun olabilir, bir şeyi olduğundan daha yoğun olarak hatırladığınız veya bir olayın fazlasıyla süslenmiş, ikinci el bir anlatımıyla karşılaştığınız zaman zorlanabilirsiniz. Tüm gerçeklere sahip olmadığınızın farkına varabilirsiniz. Eğer öyleyse, dedikodu yapmaktan veya yargılamaya çalışmaktan kaçının. Bunun yerine, diğer alanlara odaklanın, çünkü seyahat ve diğer ilişkileri tam olarak kavramak daha kolay olmalıdır.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Diğer insanlar şu anda sizi sık sık yanlış anlıyor olabilir. Hem ailenizin hem de arkadaşlarınızın sizinle aynı fikirde olmaması veya yaşam sorunlarına neden olması mümkündür ve hatta bu durumlar hakkında tavsiye için başvurabileceğiniz kimse olmadığı için endişelenebilirsiniz. Haklı olan tek bir kişi olmayabilir, ancak sizinle aynı fikirde olmasalar bile duygularınızı yargılamayacak bir en iyi arkadaşa veya başka bir uzun süreli ortağa dönebilirsiniz. Mükemmel bir arkadaş, birkaç güzel hava arkadaşından daha değerlidir.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

İletişim şu anda size kolay gelmeyebilir. Beyniniz sanki ağzınızla bağlantısı kesilmiş gibi hissedebilir, bu da başkaları sizden tavsiye istediğinde bile konuşmanızı zorlaştırabilir. Ne söyleyeceğinizi bilememek bir sorun olabilir, ancak onlara geri dönmeden önce ne söylediklerini düşünmek için geri adım atmayı düşünün. Daha kaygısız ilişkiler size nefes almanız, stresinizi atmanız ve önceki sohbete nasıl yanıt verebileceğinizi düşünmeniz için gerekli alanı verebilir.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sınırlarınızı ifade etmek her zamankinden daha zor olabilir. Birisi haddini aşıyor olabilir ve sizi rahatsız ettiklerinde onları düzeltmek isterken, bunun ilişkinize zarar vereceğinden endişe edebilirsiniz. Sonunda hiçbir şey söylemeden, kendinize ve kendi tepkilerinize odaklanmayı seçerek akışına bırakabilirsiniz, ancak sınırlarınızı belirtmekte ve yeniden belirtmekte sorun yoktur. Neyse ki, aile sizin için yararlı ve destekleyici olmalıdır, bu nedenle ihtiyacınız varsa onlara güvenin.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün görüşler çatışabilir. Sizin fikriniz grubunkinden farklı olabilir, onlar geleneğe daha çok odaklanırken belki de sizin aklınızda gelecek vardır. Normun dışında kalmak pek eğlenceli olmayabilir. Düşüncelerinizi kelimelere dökme beceriniz, daha sonra diğer arkadaşlarınız arasında destek bulmanıza yardımcı olacak kadar güçlüdür, ancak daha önce çatıştığınız insanların fikirlerini değiştiremeyebilirsiniz. Sadece katılmamayı kabul etmeniz gerekebilir.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Korku, gerçekten söylemek istediklerinizi söylemenize engel olabilir. Kalbinizde umutsuzca birine söylemek istediğiniz bir şey olabilir, ancak kendinizden şüphe duymanız veya tepkilerinden korkmanız dudaklarınızı sımsıkı kapalı tutmanıza neden olabilir. Endişelenmeyin, aileniz veya oda arkadaşlarınız sizi cesaretlendirebilir ve destekleyebilir ve sonunda o kişiye başka bir gün açılmayı beklemeniz anlaşılır bir durumdur. Biraz zaman ayırmaya ve kalbinizi konuşma cesaretini toplamaya izniniz var.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Çevrenizdeki insanlar güvensizliğinizi ateşleyebilir, bunu bilerek yapsalar da yapmasalar da yine de canınızı yakar. Kendinizden aşağı hissettiğiniz insanlarla bir rekabet içinde olabilirsiniz ya da birbirini zaten tanıyan insanlarla dolu bir odadaki yeni kişi siz olabilirsiniz, görünüşte sizin için bir ayrılık ya da dezavantaj yaratmış olabilirsiniz. Arkadaşlarınızın, meslektaşlarınızın veya kardeşlerinizin sizi neşelendirmesine ve orada olmanızın bir nedeni olduğunu hatırlatmasına izin verin. Başarılı olmak için gerçek bir şansınız var!