TÜİK Haberleri

TÜİK haberleri ve güncel TÜİK gelişmeleri, TÜİK ile ilgili tüm video, TÜİK fotoğrafları ve TÜİK haberleri Lotus News sitemizde


Genel

TÜİK'in açıklamalarına göre, geçen yılın aynı ayına göre 2023 Şubat ayında sanayi üretimi yüzde 6 oranında düşüş sağladı.

Genel

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), dış ticaret haddinin Ocak 2023’te, önceki yılın aynı ayına göre 3.8 puan arttığını açıkladı.

Genel

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), işsizlik oranının 2022 yılında bir önceki yıla göre yüzde 1.6 azalarak yüzde 10.4 seviyesinde gerçekleştiğini açıkladı.

Genel

Memur ve emekli zammı'nda Ocak ayında yüzde 30 artış olduğu belirlendi. En düşük emekli maaşı 7.500 TL olduğu açıklandı.

Genel

Mart ayı enflasyon oranı TÜİK tarafından duyuruldu. Yılın üçüncü ayında görülen tüketici ve üretici enflasyonu TÜİK'in açıklamasının ardından ortaya çıktı.

Genel

TÜİK verilerine göre, kaba boşanma hızı 2022 yılında binde 2,13 ile 21 yılın zirvesinde gerçekleşti.

Genel

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) iki yıldır açıklamadığı ölüm istatistiklerini açıkladı.

Genel

TÜİK, 2022 yılının son çeyreğine ilişkin işgücü istatistiklerini yayımladı.

Genel

Türkiye İstatistik Kurumu ocak ayı enflasyon rakamlarını açıkladı. Tüketici fiyatları ocakta yıllık yüzde 57,68 oldu.

Genel

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), tüketici enflasyonu (TÜFE) sepetinde yer alan ürünlerin ağırlıklarını ve ürün tanımlarının güncellendiğini duyurdu.

Genel

TÜİK verilerine göre, turizm geliri 2022 yılında bir önceki yıla göre yüzde 53,4 artarak 46 milyar 284 milyon 907 bin...

Genel

2023 emekli ve memur zammı için milyonlar enflasyon verisine kilitlendi. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) aralık ayı enflasyon rakamlarını açıkladı. 2022...