SEÇİM Haberleri

SEÇİM haberleri ve güncel SEÇİM gelişmeleri, SEÇİM ile ilgili tüm video, SEÇİM fotoğrafları ve SEÇİM haberleri Lotus News sitemizde


Dünya
Dünya
Çin
Genel

14 Mayıs'taki seçime sayılı günler kaldı. Yüksek Seçim Kurulu hangi seçim bölgesinde kaç milletvekili çıkacağını açıkladı.

Genel

Parti ve ittifakların oy pusulasındaki yerlerini belirlemek için Yüksek Seçim Kurulu'nda kura çekimi yapıldı.

Genel

Seçmenler için en önemli konulardan biri de kuşkusuz seçmen kaydı konusu. Peki seçmen kaydımızda bir sorun olup olmadığını nasıl sorgulayabilirsiniz?

Genel

Yüksek Seçim Kurulu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanlığı adaylık başvurularını kabul etti.

Genel

Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce Cumhurbaşkanı adayı olabilmesi için gereken 100 Bin imzaya ulaştı. Diğer adayların imza sayısında son durum ne?

Gündem

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, partisinin Cumhur İttifakı'na katılmasının ardından cumhurbaşkanı adaylığından çekildiğini açıkladı.

Genel

Depremle birlikte istihdam ve üretimde yaşanan sorunların ekonomik etkilerinin zamana yayılması beklenirken, Türkiye mayıs-haziran dönemi olarak tahmin edilen ve henüz...

Genel

Seçim öncesinde işçi ve emekliler siyaset tarafından yeniden hatırlanırken iktidarın 21 yıllık çalışma yaşamı karnesinde hak kayıpları dikkat çekiyor.

Politika

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için 14 Mayıs'ı işaret etmesinin ardından seçim kararının...