Malatya Haberleri

Malatya haberleri ve güncel Malatya gelişmeleri, Malatya ile ilgili tüm video, Malatya fotoğrafları ve Malatya haberleri Lotus News sitemizde


Genel

Türkiye’nin içini yakan Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından, araştırmalarını sürdüren bilim insanları, bölgede kurulan istasyonlar sayesinde depremleri anlık olarak takip ediyor.

Asayiş

Malatya’da dün yaşanan 5.6’lık depreme camide yakalanan vatandaşların panik anları, güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Genel

Malatya’da ilk bilgilere göre 22 ağır hasarlı binanın yıkımına neden olan 5.6’lık deprem anları, güvenlik kameralarına yansıdı.

Genel

Malatya Yeşilyurt merkezli 5.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem sonrası ağır hasarlı olan bina yıkıldı.

Politika

Malatya’da açıklamalarda bulunan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “ Söz verdiğimiz gibi yine konutlarımızı bir yıl içerisinde...

Asayiş

Malatya’da Kahramanmaraş merkezli depremde yıkılan binanın altında kalan gencin enkaz altından kurtarılma görüntüleri ortaya çıktı.

Çin
Foto Haber
Çin
Xinhua
Genel

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi merkezli 7,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin ardından bölgede artçı sarsıntılar sürüyor. Depremin şiddeti Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır,...

Politika

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malatya’da güncel yatırım bedeli 19 milyar TL’yi bulan yatırım ve projelerin açılışını gerçekleştirdi.