JİSHİSHAN, 28 Aralık (Xinhua) -- İnşaat işçileri, Çin'in kuzeybatısındaki Gansu eyaletinde meydana gelen 6,2 büyüklüğündeki depremden etkilenen bölge sakinlerinin, kışı çadırlardan daha sıcak yapılarda geçirebilmeleri için gece gündüz prefabrik evler inşa etmekle meşgul. Yerel konut ve kentsel-kırsal kalkınma bürosuna göre, depremin etkili olduğu bölgelerde bu ay sonuna kadar 15.000 prefabrik evin tamamlanması planlanıyor.

Çin Dışişleri Bakanı Wang Yi, Laos'ta İngiliz mevkidaşı Lammy ile görüştü Çin Dışişleri Bakanı Wang Yi, Laos'ta İngiliz mevkidaşı Lammy ile görüştü

1-356Çin'in kuzeybatısındaki Gansu eyaletinin Jishishan kentine bağlı Chuimatan kasabasındaki geçici yerleşim yerinde çalışan Devlet Elektrik Şebekesi personeli, 27 Aralık 2023. (Fotoğraf: Fang Xin/Xinhua)

2-326Çin'in kuzeybatısındaki Gansu eyaletinin Jishishan kentine bağlı Chuimatan kasabasındaki geçici bir yerleşim yerinde çalışan bir inşaat işçisi, 27 Aralık 2023. (Fotoğraf: Chen Bin/Xinhua)

3-301Havadan çekilen fotoğrafta, Çin'in kuzeybatısındaki Gansu eyaletinin Jishishan kentine bağlı Chuimatan kasabasındaki geçici bir yerleşim yeri görülüyor, 27 Aralık 2023. (Fotoğraf: Chen Bin/Xinhua)

4-227Çin'in kuzeybatısındaki Gansu eyaletinin Jishishan kentine bağlı Chuimatan kasabasındaki geçici yerleşim yerinde çalışan Devlet Elektrik Şebekesi personeli, 27 Aralık 2023. (Fotoğraf: Fang Xin/Xinhua)

5-60Çin'in kuzeybatısındaki Gansu eyaletinin Jishishan kentine bağlı Chuimatan kasabasındaki geçici bir yerleşim yerinde prefabrik evlerin durumunu kontrol eden bir inşaat işçisi, 27 Aralık 2023. (Fotoğraf: Chen Bin/Xinhua)

6-23Havadan çekilen fotoğrafta, Çin'in kuzeybatısındaki Gansu eyaletinin Jishishan kentine bağlı Chuimatan kasabasındaki geçici bir yerleşim yeri görülüyor, 27 Aralık 2023. (Fotoğraf: Chen Bin/Xinhua)

7-17Çin'in kuzeybatısındaki Gansu eyaletinin Jishishan kentine bağlı Chuimatan kasabasındaki geçici bir yerleşim yerinde çalışan bir inşaat işçisi, 27 Aralık 2023. (Fotoğraf: Fang Xin/Xinhua)

Editör: Şeymanur Erbay